قاصدک خدا

قاصدک خدا

عشق به اهل بیت علیهم السلام زمینه ساز عشق به خداوند است و دوست داشتن اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله مهر ورزیدن به ارزش های والای الهی می باشد.
براین اساس تقرب به خداوند و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت با عشق و دوستی آل پیامبر صلی الله علیه و آله عجین شده است.
مولوی می گوید:
هر که خواهد همنشینی با خدا
او نشیند در کنار اولیاء

طبقه بندی موضوعی

۹ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۷ ثبت شده است

روشن شدن هر مفهوم، قبل از هر چیزی برای درک صحیح آن مفهوم می تواند کمک کند. سواد رسانه ای مشتکل از دو عبارت است: «سواد» و «رسانه».
برگردیم به دوران کودکی و روزهای اول مدرسه، زمانی که به مدرسه می رفتیم تا «خواندن و نوشتن» را یاد بگیریم و دیگر «بی سواد» نباشیم. در مدرسه ابتدا حروف الفبا را یاد می گرفتیم؛ یعنی نسبت به شکل حروف، صدای آنها و نحوه نوشتن آنها «دانش» پیدا می کردیم. سپس «مهارت» کنار هم گذاشتن حروف و خواندن و هجّی کردن کلمات را یاد می گرفتیم و بعد از مدتی «کاربرد» کلمات در ساختن جمله ها و خواندن و نوشتن متون مختلف را آموختیم و بدین ترتیب «باسواد شدیم»! مجموعه ای از دانش ها در کنار مهارت ها به اضافه کاربردها در کنار هم، ما را با سواد کرد. 

رسانه وسیله ای است که فرستنده به کمک آن پیام خود را به گیرنده منتقل می کند. رفته رفته ابزارهای ارتباطی گسترش پیدا کرد و در عصر حاضر با ظهور رسانه های چاپی و الکترونیکی، رسانه های جمعی شکل گرفتند. مهم ترین تفاوت رسانه های امروزی آن است که می توانند پیام های خود را با سرعت زیاد به طیف وسیعی از مخاطبان برسانند.

همانطور که سواد خواندن و نوشتن به ما کمک می کند تا بتوانیم انواع جملات ساده و پیچیده را بفهمیم و معناهای متفاوتی از آن ها برداشت کنیم، سواد رسانه ای هم مهارتی است که با یادگیری آن می توانیم انواع رسانه ها و تولیدات رسانه ای را درک، تفسیر و تحلیل کنیم. هر رسانه مجموعه ای از نشانه های خاص خود را دارد که شناخت این نشانه ها در با سواد شدن ما نقش مهمی را ایفا می کند.


  • besharat mo

  • besharat mo

 

رسول الله صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند:

 

طُوبی لِعَبْدٍ نُوَمَةٍ عَرَفَهُ اللَّهُ وَ لَمْ یَعْرِفْهُ النَّاسُ، أُولئِکَ مَصابیحُ الْهُدى‏، وَ یَنابیعُ الْعِلْمِ، یَنْجَلی عَنْهُمْ کُلُّ فِتْنَةٍ مُظْلِمَةٍ.

خوشا به حال بنده ای گمنام، که خدا او را بشناسد و مردم او را نشناسند. اینها چراغ های هدایت و چشمه های دانش هستند که هر فتنه تاریک از برکت آنها برطرف می شود.

کافی جلد11، ص225، ح2

با توجه به این حدیث می توان گفت که در فضای مجازی می توان به صورت گمنام تبلیغ دینی کرد و تنها خداوند شاهد آن بود و فرمایشات مقام معظم رهبری که به صورت جهادی باید وارد این عرصه شد.

اولین کلیپ تولیدی خودم همراه با عکس نوشته درباره فضای مجازی.

مدت زمان: 56 ثانیه

 

عکس نوشته ها در ادامه مطلب ...

  • besharat mo
انسان برای نظم دهی به زندگی خود، باید قوانینی را رعایت کند تا دچار آشفتگی نشود این قوانین در عرصه های مختلف زندگی وجود دارد؛ در محیط خانه، در اداره، در جامعه و خیلی از جاهایی که ما اصولا با آنها سروکار داریم. قوانینی که خداوند تبارک و تعالی برای ما وضع کرده باعث تعالی و پیشرفت انسان است.

تِلْکَ حُدُودُ اللَّهِ فَلَا تَقْرَبُوهَا ۗ کَذَٰلِکَ یُبَیِّنُ اللَّهُ آیَاتِهِ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ یَتَّقُونَ
این احکام، حدود دین خداست، زنهار در آن راه مخالفت مپویید! خداوند این گونه آیات خود را برای مردم بیان فرماید، باشد که پرهیزکار شوند. (بقره/187)

مقام معظم رهبری درباره قوانین اینگونه فرموده اند: آنکه میتواند برای مردم قانون وضع کند آن خداست؛ آنکه میتواند ملاکهای اجرای قانون را معین کند، خداست؛ مالک امور مردم جز خدا دیگری نیست.۱۳۶۶/۰۴/۱۲

  • besharat mo

در سال 2014 ، شرکت Kuma دو بازی با نام های"واحد ببر وحده النمر" و "مسابقه شوالیه "سباق الفرسان" را به صورت سریالی و رایگان در فضای مجازی منتشر نمود که در هردوی آن ها به طور مستقیم به تخریب چهره ایران و اسلام می پرداختند.


واحد ببر
نکته: داستان این بازی ثبات و خط داستانی مشخصی ندارد و بیشتر قسمت های آن بر دو مبنای کلی نوشته شده اند:

1- تشویق بازیکن به اجرای بازی و طی کردن مراحل.

2-  تخریب چهره ایران و متحدان او.



  • besharat mo


یا صاحب الزمان، ظهورتان را هم برای رفع مشکلات خودمان می خواهیم چقدر غرق در این دنیا شده ایم؛ دعا کنید دلهایمان کمی خدایی شود و با این دل از خدا فرجتان را بخواهیم ...

اللهم عجل لولیک الفرج

غروب جمعه اردیبهشت 96 بود که در جمکران بودیم و این عکس یادگار آن روز است.


  • besharat mo

آیه

ذلِکَ الَّذِی یُبَشِّرُ اللَّهُ عِبادَهُ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات‏قُلْ لا أَسْئَلُکمْ عَلَیهِ أَجْراً إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبی وَ مَنْ یقْتَرِفْ حَسَنَةً نَزِدْ لَهُ فِیها حُسْناً إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌشَکورٌ[1]

ترجمه

این(فضل بزرگ) چیزی است که خداوند به بندگانش، آنان که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند بشارت می دهد. (ای پیامبر! به مردم) بگو: من از شما بر این(رسالت خود) هیچ مزدی جز مودّت نزدیکانم را نمی خواهم و هرکس کار نیکی انجام دهد، برای او در نیکویی آن می افزاییم. همانا خداوند بسیار آمرزنده و قدردان است.

haminjori.blog.ir

  • besharat mo
برای نمایش مطلب باید رمز عبور را وارد کنید
  • ۰۷ ارديبهشت ۹۷ ، ۲۲:۰۰
  • besharat mo
برای نمایش مطلب باید رمز عبور را وارد کنید
  • ۰۷ ارديبهشت ۹۷ ، ۲۱:۴۸
  • besharat mo